News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kulturskolans Vårkonsert

Kulturskolans Vårkonsert

17-05-26
DSC06643

Kulturskolans vårkonsert i Ljusnarsbergs kyrka inleddes på måndagskvällen med de allra yngsta, här med pedagogerna Ida, Johan och Micke.

2

Med över 20 framträdanden och musikstycken visade kulturskolans medlemmar upp sin omfattande verksamhet och musikglädje. Kyrkan myllrade av barn i alla åldrar samt föräldrar, syskon och övriga åhörare. Det blev en stor musikfest för alla närvarande och de många melodierna och texterna rörde och förnöjde. Så framförallt de yngstas framförande av ett musikaliskt potpurri på hederliga gamla ordspråk som t.ex. ”Man ska inte gå efter ån efter vatten” eller ”små grytor har också öron”. Därefter sjöng alla körerna tillsammans ”Bara få va´sig själv”.

18

Ida Blomqvist tackade alla sina nior, som deltagit i lektioner och konserter och vi från Kopparbergarn önskar dem också lycka till i framtiden och fortsatta studier.

17

En som deltagit i förberedelser och träningstillfällen och dessutom ställt upp på Kulturskolans framföranden är Faruk Kodsaga, som går sista året på gymnasiet nu.  Han fick ta emot Kopparbergarns utvecklings- och uppmuntransstipendium av Anna-Lena Didic’ med den här motiveringen:

”För många års trogen tjänst hos oss på Kulturskolan vill vi tilldela Kopparbergarns stipendium till dig som alltid ställer upp och hjälper vår fina orkester. Du är en förebild för många unga. Välkommen att ta emot detta stipendium!”

Text och foto: Monika Käller

Här försöker vi nu visa bilder på de medverkande, så långt det gått att publicera dem.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

19

20

DSC06698

 

Kommentarerna är avstängda