News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

KULTURGLIMTAR 2013

KULTURGLIMTAR 2013

19-01-31

Upptaktsdags
Välkommen på informationsmöte inför KULTURGLIMTAR 2019!

För tionde året i rad arrangerar Ljusnarsbergs Konstklubb KULTURGLIMTAR, en kulturrunda i Ljusnarsberg med omnejd. Alla som håller på med konst, foto, film, hantverk, musik, dans, textil eller annat kulturellt skapande är välkomna att medverka.

Du kan ha varit med tidigare eller du kan vara med för första gången. Du bor i kommunen (eller strax utanför), har bott här, du har släkt och/eller sommarställe här, du är inbjuden att vara gäst hos någon, ja, du har någon koppling till Ljusnarsbergs kommun. Du kan medverka enskilt eller tillsammans med andra.

Du som varit med förr och du som ännu inte varit med; kom till upptaktsmöte med praktisk information inför Kulturglimtar 2019 tisdagen den 5 februari kl 18.00 på Kyrkbacksskolan i Kopparberg.

Välkommen även om du inte tänkt medverka i årets evenemang! Gammal, ny, vilande Kulturglimtare: meddela oss på info(@)kulturglimtar.se om du kommer.

Mer information och möjlighet att lämna anmälan till att medverka i Kulturglimtar 2019 finns på hemsidan www.kulturglimtar.se. Välkommen att höra av dig till oss med funderingar.

Hälsningar från arbetsgruppen för Kulturglimtar

Kommentarerna är avstängda