News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kort tillbakablick på årets Kulturglimtar

En kort tillbakablick på årets Kulturglimtar

15-07-06
Juian-&-Kultslut15-006

Medverkande vid årets kulturglimtar träffades på fredagskvällen på församlingshemmet under gemytliga former och räkpillande för att utbyta erfarenheter och utvärdera besökssiffror samt de kommentarer, som ev. yttrats.
Eva Wikman och Wicken von Post presenterade materialet och kommenterade att det till stor del låg jämt med föregående års resultat. Några nya förslag om förbättringar i foldern framfördes och att ett bättre samarbete med medverkande musiker bör etableras. Detta för att fler besökare ska ha en chans att höra dem båda dagarna.

150627-027-Minna-på-trumma

I år handlade det om medeltida musik på medeltida instrument och här slår Minna Rosell på trumman till de kostymklädda musikerna.

Juian-&-Kultslut15-004

Wicken von Post, som i o.m. nu avgår ur teamet för ”Kulturglimtar” avtackades med en fin dikthyllning skriven och framförd av Ingela Bornström.

Efter allt detta blev det tid för underhållning som bestreds av mycket olikartade sångartister.

Juian-&-Kultslut15-010      Juian-&-Kultslut15-016

Ivan berättade om operan ”La Traviata” på Skäret i sommar och sjöng bekanta melodier ur den, samt framförde vackra ukrainska sånger om kärlek av alla de slag och allt som allt njöt alla av allt:

Juian-&-Kultslut15-019

Juian-&-Kultslut15-012

Text och foto: Monika Käller

Kommentarerna är avstängda