News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

KopparbergsFESTivalen!

KopparbergsFESTivalen!

2022-08-07

I helgen har ljusstrålar i regnbågens alla färger blinkat i kapp med stjärnorna, på himlen i Kopparberg. Till detta har vi även på avstånd hört ljudet av musik. Var det fest någonstans? Ja det var var en riktig fest när Kopparbergsfestivalen efter tre års väntan och längtan äntligen kunde köra igång!
Ljusnarsbergare och säkert besökare även från andra håll kunde ta del av många olika band och varierat musikutbud under helgen.

Tennessee Tears spelade egna Countrylåtar blandat med en del egna favoriter. De blev nog även en del av publikens favoriter!

Oj, vilket drag det blev när John Lindberg Trio tog plats på scenen på fredagskvällen! De kunde verkligen gripa tag i publiken! Basisten spelade med sån kraft att en sträng gick av! Sångaren i bandet bjöd på allsång till Bruce Springsteens ”I´m on fire” under strängbytet, och publiken var med!

Mustasch var ett av lördagens stora dragplåster. Nu rockade publiken loss. Foto: Linnea Didić

Lördagkvällen börjar gå mot sitt slut. Men på festivalen är det högt tempo ända in i det sista. Här är det Degreed, med bl.a. Robin och Mats Ericsson som ger allt på scen!

Ingen festival utan en riktigt festlig avslutning! Johan och Mats Ericsson som är arrangörer för festivalen, avslutar med att själva stå på scenen tillsammans med brodern Robin och gitarristen Thomas Granestad i The band of Brothers. Vilken avslutning det blev! En avslutning med mer ös, får man leta efter!

Text och bild: Anna-Lena Didić

Bildhantering: Rickard Didić 

Kommentarerna är avstängda