News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarns julträff, samt kallelse till möte

Kopparbergarns julträff, samt kallelse till möte

2023-11-25

Foto Linnea Didić 

Söndagen den 10 december öppnar Kopparbergarn upp dörrarna till församlingshemmet i Kopparberg för en julträff. Träffen är för Kopparbergarns alla medlemmar, men om du inte är /inte vet om du är medlem, anmäl dig till träffen ändå! Ett medlemsskap fixar vi lätt på plats! Kostnad för ett medlemsskap är 100 kr och gäller för resten av detta år, samt hela 2024!

Vi serverar en liten (kall) julbuffé, samt fika. Underhållning blir det av några elever från Ljusnarsbergs Kulturkola under ledning av Linnea Didić. 

Tid: kl. 14.00-16.00 (ca)

Kostnad: frivilligt bidrag!

På plats kommer det även finnas ett lotteri med chans att vinna fina vinster!

På årsmötet togs ett beslut om viss ändring av stadgarna. För att ändringen ska kunna göras behövs ytterligare ett beslut. Så vi börjar denna julträff med ett mycket kort möte för att ta ett beslut om föreslagen ändring av stadgarna. 

Anmälan senast den 6 december till rickard@kopparbergarn.se alt. via SMS till 079-358 89 29. Vid anmälan meddela även ev. födoämnesallergier eller andra matpreferenser som t.ex. sockerfritt, glutenfritt eller vegetariskt.

Kom gärna utan parfym- och rökdofter.

Varmt Välkomna önskar styrelsen!

Det går att ta sig via Kopparstigen till festen, men den hålls i församlingshemmet på Laxbrogatan 18. Foto: Linnea Didić 

 

 

Kommentarerna är avstängda