News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarns årsmöte på Malmtorget

Kopparbergarns årsmöte på Loftcaféet

2021 08 22

Solskenet flödade över Kopparbergarns årsmöte, som hölls på Loftcaféet i Kopparberg i lördags. Mötet skedde under trivsamma former med förtäring och underhållning.

Men först tröskades förstås de sedvanliga årsmötesförhandlingarna igenom med verksamhetsredogörelse, kassarapport, revisionsberättelse med mera. Allt godkändes av mötet och den gamla styrelsen beviljades ansvarsfrihet, innan det var dags att välja en ny.

Det blev omval över hela linjen med ett undantag. Birgitta Palm Andersson, som innehaft uppdraget som sekreterare i föreningen, har avsagt sig sin plats i styrelsen och nu avtackades hon med blommor och applåder.

Åsa Rosenberg (till vänster), som under en tidigare period varit föreningens kassör, blev invald som ”ny” ledamot.

Efter mötesförhandlingarna vidtog en fikastund med loftcaféets goda baguetter som tilltugg. Det var rejäla mackor, så det kunde behövas lite motion efteråt.

Den detaljen ordnade Anna-Lena Didic’ med en liten tipspomenad om Kopparberg.

De tio frågorna var ganska svåra och ingen klarade alla rätt, så förstaplatsen delades mellan fyra personer, som alla hade 8 rätt, och priset, en kasse med användbara produkter från Astma och allergiföreningen, lottades ut bland dem. Inger Aftonljus blev den lyckliga vinnaren. 

Till sist följde sång och musik av Linnéa och Rickard Didic’. De framförde en härlig blandning av fiolmusik och sång och i repertoaren fanns många godbitar som publiken kände igen. 

De båda ungdomarna har blivit välkända på orten, och när de väl satte igång, fördubblades åhörarskaran snabbt.

Länk till Kopparbergarns verksamhetsberättelse

Text: Björn Öringbäck

Foto: Bo Kempegård

Kommentarerna är avstängda