News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarns årsmöte

Kopparbergarns årsmöte

2023-05-10

Kopparbergarn är inte bara en nättidning, utan även en ideell förening. Ja, allt som görs i Kopparbergarn, är med ideella krafter! I söndags var det så äntligen dags för årsmöte! 18 personer slöt upp till årsmötet, och de som var på plats var i högsta grad deltagande med både förslag, idéer och önskemål. Sen måste vi alltid ta hänsyn till att vi inte kan göra allt som står på önskelistan. De flesta i styrelsen har jobb att ta hänsyn till, och alla är dessutom involverade i fler föreningar. 

Ordförande, kassör och sekreterare tar plats för att leda oss genom mötet! En nygammal styrelse blev vald och Rickard Didić valdes enhälligt till ytterligare ett år på ordförandeposten. 

Bengt och Thyra Lundell har skrivit många fina reportage under åren till Kopparbergarn. De har också gjort ett fantastiskt jobb som valberedning. Nu har de dock beslutat att avgå från denna post och avtackades därför med varsin blombukett. Ny valberedare blev Bo Kempegård. Men han vill gärna ha sällskap på den posten, så finns det någon intresserad hör av er till webmaster@kopparbergarn.se.

Sång och musik är ofta en del av ett årsmöte. Detta bjöd Linnea och Rickard på. På repertoaren stod bl.a ”Fattig bonddräng”. 

Så blev det äntligen dags för lite fika, lotterier och lite allmänt trevligt ”snack”! Tack alla deltagare för ett fantastiskt möte!

Styrelsen samlad på trappan till församlingshemmet: Från vänster Erik Karlsson, Sture Ekmark, Åsa Rosenberg, Christina Wendin, Rickard Didić, Linnea Didić och Anna-Lena Didić. Saknas på bild gör Arno Wilting. Foto: Mobin Yeganeh Tabrizi

Text och foto: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda