News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarn på julbord

Kopparbergarn på julbord

14-11-29
DSCN2255
Inger Aftonljus, Björn Öringbäck,  Monika Käller,  Åsa Rosenberg, Thyra Lundell, Bengt Lundell, Birgitta Palm Andersson och Sture Ekmark

Kopparbergarns styrelse, utökad med ett par trogna medarbetare, avnjöt ett julbord på Världshuset Älgen på lördagen. Gänget har träffats varje månad, stämt av läget och beslutat om stipendier och annan verksamhet.

Det är roligt tycker vi alla här, att kunna bidra dels med information till våra läsare och dels med ett tillskott i kassan för invånarna i kommunen. De äldre har fått 9500:-, ungdomarna drygt 8000:- och familjefesten i somras gick på drygt 8000:-, men den sponsrades ju generöst av många andra också. Dessutom har vi delat ut ett Kopparbergarns hederspris, en keramikfigur skapad i ”Fantasifigurerna” i Rällså.

Sponsring förresten – det är ju en slags sponsring alltihop. Ingenting kunde ha blivit av, om vi inte fått medlemmar och annonsörer. Just nu är det aktuellt att ge Kyrkbacksskolan ett rejält bidrag till vintersportutrustning för de annonspengar, som kommer in den här perioden. Bli gärna medlem du också och hjälp till att bidra med mera.

Text: Inger Aftonljus
Foto: Mix av Inger Aftonljus och Björn Öringbäck

 

 

Kommentarerna är avstängda