News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarn leker tomte

Kopparbergarn leker tomte

2022-12-20

Idag har jag fått uppdraget från Kopparbergarn att ikläda mig rollen som tomte! Med tomteluva på huvudet besöker jag de olika boendena för att överlämna en julgåva. Först beger jag mig till dagverksamheten Solstickan. Jag överlämnar först en kalender för 2023, som mottages med stor glädje. När de sen får ett kuvert med en julhälsning och ett bidrag för något gott eller skoj, står glädjen högt i tak! Här delade jag även ut en gåva som skulle förmedlas till boendet på Kata Dalströms väg och till boendet på Bergsmansvägen.

Mitt andra besök blir på Solgården. Även här blir lyckan stor då gåvan tas emot av personal och några av de boende.

Vid Treskillingen hittar jag ingen personal, men vad gör det, när det finns så många boende samlade. De tackar alla för gåvan och börjar genast diskutera vad de nu kan unna sig!

Vid Koppargården tar enhetschef Johanna Haaraoja emot mig. Hon tar tacksamt emot gåvan och kalendrar till de olika avdelningarna.

Vad underbart att få vara tomte för en dag och sprida så mycket glädje och tacksamhet! Nu vill jag också ta tillfället i akt att tacka dig som är medlem i Kopparbergarn och dig som är annonsör, det är NI som gör det möjligt för oss att sprida glädje till våra boenden i Kopparberg! Klappa er själva på axeln, för idag har ni gjort många glada!

Text och foto: Anna-Lena Didić 

Kommentarerna är avstängda