News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarn ger Coronarabatt

Kopparbergarn ger Coronarabatt

2020-09-22
Hela samhället och därmed också Kopparbergarn har blivit berörda av den inskränkning av rörelsefriheten, som varit sedan i våras. Vi, som besökt det mesta som händer, har inte kunnat göra det på grund av behovet att hålla sig borta ifrån täta kontakter, men ändå har det inte saknats artiklar. De yngre av oss som skriver har jobbat mycket bra och när det funnits möjlighet till att hålla avstånd, har flera kunnat ställa upp.

Vi vet, att de som annonserar i Kopparbergarn, också har känt av den här våren och sommaren och ingen vet hur länge det kommer att fortsätta. Därför drog vi ner avgiften 25% den här omgången och om någon/några skulle vilja starta upp en annonsering, gäller detsamma för alla. 

Men minskade intäkter ger också minskade möjligheter att bidra till stipendier, guldkant mm och därför skickar vi härmed ut en vädjan om sponsring. Det betyder, att företag och enskilda kan ge en summa till Kopparbergarn utan att det handlar om annonser och vi lovar att redovisa sponsringen genom att t.ex. visa företagsloggan under ”Sponsorer”. Enskilda kan få sitt namn under ”Tack till..” om så önskas.

Kopparbergarn har både Bankgiro 511-1885 och Swish 123 649 49 42 och då kan man ju skriva sponsring och avsändare som meddelande.

Kopparbergarns styrelse
gm Inger Aftonljus 

Kommentarerna är avstängda