News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Julmingel med LIHF

Julmingel med LIHF

15-12-05
julbord4

Drygt 20 personer träffades då medlemmar ur Ljusnarsbergs Industri- och Hantverksförening hade sitt julmingel på Bångbro Herrgård. Glögg och julstämning satte fart på trevlig samvaro och sedan bjöds alla till bords.

julbord5

Thomas på ”Herrgårn” hade dukat upp lilla julbordet, vilket inte betyder att det är ont om julmat precis. Allt vad man kan önska fanns med och alla tog för sig av läckerheterna.

jeanet

Jeanet van Dam hälsade alla välkomna och vände sig till en i taget, förde fram och pekade på det arbete var och en hade utfört och håller på med. Till och med Kopparbergarns representanter fick sin uppskattning, inte bara för tidningsjobbet, utan också för de dagliga sysslor som försiggår och visas på FaceBook. Det kändes väldigt positivt och hon avslutade också med att vi alla kan känna glädje och stolthet för det vi gör och känna oss duktiga. Efter det höjde alla sina glas till en skål och man kände att en sådan uppskattning skulle vi alla behöva lite oftare.

julbord2

Eftersom alla känner alla i en sådan här förening råder en livlig konversation kors och tvärs över borden.

peter

Peter Ericson från Avesta kom och ställde upp sina prylar för kvällens underhållning. Han var med också förra året och kan konsten att få fart på en fest. Lite tävling om låttitlar, ord ur låtar och sammankoppling av jinglar och program gav både diskussioner och huvudbry. men det gällde att hålla ner rösten, för andra laget fick ju inte höra.

Så fortsatte kvällen med kaffe och kaka och det var nöjda gäster som gav sig ut i decemberkvällens mörker. Vi tackar för ett mycket trevligt mingel.

text: Inger Aftonljus
Foto: Björn Öringbäck

Kommentarerna är avstängda