News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Julavslut i Ställdalens FK

Julavslut i Ställdalens FK

17-12-06
Tisdagen 5 december samlades aktiva medlemmar i klubben för att se resultatet av Årets Bild och få sig lite innanför västen.

fotoklubben

Alla kollade inlämnade bilder och fick sedan resultatet via dator och projektor.

– Oj, det här var inte roligt, sa Thomas Johansson, när han insåg, att han vunnit alla tre klasserna i Årets Bild. Det klart att det var roligt. Han hade bara velat ha lite mer konkurrens förstås. Det hade de andra väl inte haft något emot heller, men just nu är det Thomas, som dominerar i klubbens tävlingar. Tidigare har det varit andra ”mästare”, som till exempel Gunnar Björkman, som länge var klubbens nestor och ansikte utåt.

Thomas-Johansson-telefonbild

Ett stort grattis till segern!

Thyra Lundell hade kokat gröt och Inger Aftonljus hade griljerat en skinka och dessutom fanns både bröd, smör och ost att mumsa på. Det blev mycket trevlig samvaro, som avslutades med kaffe och lingonpepparkaka.

Nu har klubben lov till januari, då den tillsammans med FK Oktav i Hällefors ska vara värdar för en riktig stortävling, nämligen Närke Bergslags Foto. Hälleforsarna ordnar visning och samvaro medan Ställdalingarna  tar hand om listor, bilder, jurysök och presentation. Det här är något att se fram emot.

Thomas vinnarbilder:

Fönstret-mot-havet-digital

Fönster mot havet, digital bild

-sv-vit-påsikt

Storlomsplask, Svartvitt påsikt

Sångsvanar-i-blåtimmen-färg-påsikt

Sångsvanar i blåtimmen, Färg påsikt

Text och foto: Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda