News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Jan Johansen i Bångbro FH

Jan Johansen i Bångbro FH

18-03-14

IMG_4953

På lördagskvällen gästade Jan Johansen Bångbro Folkets hus, för att uppträda med Band of Brothers. Jag fick en pratstund med Jan före spelningen och jag undrade vad han hade haft för sig på sistone, då jag upplevde att man inte hört något om honom på sista tiden.

IMG_4938

Han svarade att almanackan hade varit fulltecknad och att bilen hade rullat ca fem tusen mil om året men det är TV bolagen som väljer vad de vill visa.

IMG_4939

Jan hade kommit med ett sällskap från Stockholm varav ett par av dom hade anknytning till Bångbro. De ville att jag skulle ta bilder med deras mobiler men det slutade med att jag fick plåta med min egen kamera och sade att om jag fick bilden publicerad fick de ta den från tidningen.

IMG_4944
Band of Brothers och Johansen har samarbetat tidigare bland annat i Stockholm så det är inte en ny konstellation.

IMG_4942

En som hade rest några mil för att komma hit var en tidigare Bångbro-bo, Peter (Pekka) Stenbacka och han bor numera i Ludvika.

IMG_4947

Det tog tid innan all publik kommit på plats, vilket kan bero på melodifestivalen, men till slut blev det full håll igång.

Text och foto Sture Ekmark

 

 

Kommentarerna är avstängda