News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Jacob och Stefan svenska mästare trots problem i Köping.

Jacob och Stefan svenska mästare trots problem i Köping.

17-08-21 Pressrelease
augusti2

I helgen avgjordes näst sista deltävlingen i Rally-SM i trakterna kring Köping.
Jacob och Stefan gick in i tävlingen med målet att utöka sin ledning i totalen i SM och började bra med att efter fredagen leda sin klass och vara 3:a totalt.

Grabbarna hade bra känsla inför lördagen och åkte ut laddade till första sträckan men tyvärr så tog det roliga slut där då man körde punktering
-Allt som kan strula strulade, en domkraftsinfästning gick av och när vi väl fick loss domkraften och lyfte i det bakre fästet så gick domkraften sönder och gick rakt in i bakdörren, så vi fick tyvärr bryta för en punktering.

Ett stort tack till er på plats som hjälpte till och fixade en domkraft så vi kunde byta hjul och komma ut från sträckan och starta om.

Vi starta om men tyvärr kunde inte våran konkurrent Emil Carlsson det som fick problem med transmissionen på samma sträcka som vi körde punktering på, så vi visste att om vi kom i mål så skulle vi ta hem guldet.

-Det var riktig nervös körning och gick otroligt ryckigt helt utan flyt i körning, men vi tog oss i mål och kan nu i sista deltävlingen i Linköping köra helt utan press och bara köra på, det ska bli riktigt kul, avslutar en glad Jacob

Foto från Jacobs fb-sida

Kommentarerna är avstängda