News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Jacob och Stefan åker Rally SM i Askersund

Jacob och Stefan åker Rally SM i Askersund

18-06-01
juni2

I helgen gästar Rally SM Askersund och Kopparbergs Jacob Jansson med team kommer till start.
-Askersund är en tävling jag och Stefan gärna inte missar och har väldigt bra minnen ifrån, och den passar perfekt in i min kalender, berättar Jacob.

Tävlingen kommer att bestå av ca 10 mil Specialsträckor,  vilka brukar vara tuffa och värmen kommer göra det tufft åt både bilen och besättningen.

-Askersund ligger jättebra till geografiskt, lite av min hemmatävling i årets SM. Perfekt att få visa upp mig för mina sponsorer hemifrån. Fast min gamla Mitsubishi är långt från en R5:a som vi åker mot, så jag ska inte att ha en chans i klassen. Men vi ska åka dit och ha kul och försöka vara med och utmana så gott vi kan, säger Jacob.

Utlagt av Inger

Kommentarerna är avstängda