News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Jacob Jansson SM tränar i Litauen

Jacob Jansson SM tränar i Litauen – kör Rally Samsonas i helgen

17-08-01 Pressrelease
aug01

Den kommande helgen, 4-5 augusti körs Rally Samsonas i Litauen och med i startlistan finns Jacob Jansson från Kopparberg tillsammans med co-driver Stefan Gustavsson från Ludvika. Som ett led i förberedelserna inför den fortsatta SM-säsongen tar teamet tillfället att åka en tävling utomlands.

Tävlingen körs i staden Rokiskis i nord östra Litauen och ingår i bland annat det Litauiska mästerskapen och Baltic Rally Throphy med förare från 10 olika länder i startlistan. Rallyt börjar med shakedown på fredag middag för att sedan avgöras över 13 mil special sträckor under fredag och lördag på vägar av typisk baltisk karaktär.

Det är ett rally som ligger bra till i kalendern för oss och blir ett perfekt genrep inför SM i Köping som går 2 veckor senare.

-Vi siktar på att försöka vara med i toppen av tävlingen och vara snabbaste R4 bil, men vi är ödmjuka då det är många erkända fortåkare med i tävlingen.

-Totalt är det 40 talet fyrhjulsdrivna bilar och förarna på andra sidan Östersjön är erkänt snabba så det kommer garanterat bli en bra värdemätare, avslutar Jacob.
Foto: Griddd.se

Kommentarerna är avstängda