News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Invigning av Ljusnarsbergs fritidsgård

Invigning av Ljusnarsbergs fritidsgård!

2022-09-15

13 september 2022, invigning av Ljusnarsbergs fritidsgård Våggatan 3 i Kopparberg. Var ligger Våggatan kan man fråga sig? Svar: Bakom Kopparbergsskolan/Garhytteskolan.

Andreas Lundholm, skolchef Ljusnarsbergs kommun, hälsade oss välkomna.

Han serverar dryck till Lena Berglund medan Heléne Sommar väntar på sin tur. Han förklarade Ljusnarsbergs fritidsgård invigd. Vi niger och bockar av artighet och tacksamhet.

Kesti och Manar är förväntansfulla. Detta är inspirerande. Ett tiotal ungdomar var också på plats.

Några hade redan kommit igång med spel. Från vänster: Rasmus, Pernilla, Freja och Sally. Glada och pigga!

Här har Ewa-Leena Johansson, Berit Westergren och Lena Berglund slagit sig ner. Men de var inte nerslagna. Tvärt om! De gläds med ungdomarna.

Biljardbordet är redo för spel. Två flickor stod i kö. Men de avstod från foto. Fritidsgården är en mötesplats för alla i åldrarna årskurs 6 upp till 18 år eller tredje året på gymnasiet. Här kan ungdomarna delta i olika aktiviteter och hänga med andra ungdomar i en trygg och drogfri miljö. Självklart är även vårdnadshavare välkomna att besöka oss. Fritidsledarna Kesti och Manar finns alltid på plats om de behöver stöttning eller känner att de behöver någon vuxen att prata med. Detta är en investering för framtiden.https://www.ljusnarsberg.se/huvudsidor/upplevagora/ljusnarsbergsfritidsgard.4.36d42573182e933c0e854432.html

Text och foto: Bo Kempegård 

Kommentarerna är avstängda