News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Invigning av centralköket

Kommunens nya kök invigt

15-03-06
Efter en lång ombyggnadstid var det äntligen klart att inviga kommunens nya centralkök och matsal i Treskillingen.

IMG_7152

Med på invigningen var förstås personal från köket och Treskillingen och folk från serviceboendet samt en hel del politiker och tjänstemän och inbjudna gäster. Jimmy Gustavsson och Magnus Carli svarade för musikunderhållning i matsalen, där invigningstalare och gratulanter avlöste varandra.

IMG_7145

Kostchefen Louise Auer inledde invigningen med ett anförande där hon uttryckte sin glädje över att jobbet var klart och hon tackade sin personal som under ombyggnadstiden fått ställa upp med att bland annat åka till Nora för att utföra sitt jobb. Hon tackade också Nora Kommun, som ställt upp med lokaler och utrustning.

IMG_7141

Eva-Leena Johansson nämnde i sitt tal att detta är ett steg i riktning mot mer närproducerad mat i kommunen. Hon var också glad att ombyggnaden var klar efter nio månader.

IMG_7151

Det har tagit lika lång tid som en graviditet, kommenterade Anita Stolt, en av de boende på Treskillingen.

IMG_7137

Bland talarna återfanns även Jessica Eriksson från fastighetsförvaltningen. Hon passade på att göra reklam för seniorbostäderna på Kyrkvägen.

IMG_7135

Det blir ingen riktig invigning utan att det bjuds på något, förstås. Gästerna serverades bland annat cider och snittar samt kaffe och kakor.

Den som för egen del vill se och uppleva förändringen kan komma tillbaka den 26 mars, då allmänheten bjuds in till en visning.

Text och foto: Sture Ekmark.

Kommentarerna är avstängda