News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Invigning av Anders Arena i Löa

Invigning av Anders Arena i Löa

2023-12-06

Riktnummer 0580. Postadress: Kopparberg. I annan socken. Stämmer detta? Om man far till Löa så är det så.


Löa SK och ANDERS ARENA. Vem är Anders? Jo, det är ordförande i Löa SK, Anders Ericsson som har fått ge namn åt arenan utan att veta om detta. Det var en kupp av övriga styrelsen.


Ulf Lager har laddat upp med ett stort lager av snittar? Är det ett snittpris? – Näää, sa Ulf, det är bara att ta för sig. Det är gratis dagen till ära.


Anna Björndahl från Sveriges Radio intervjuar ordförande innan invigningen.


Mycket folk hade kommit denna lördagseftermiddag. Trångt om saligheten även om det är 330 kvadratmeter golvyta. Sandat för att spela padel.  


Här var det blågula bandet snabbt klippt. Gun Norling och Klas Eriksson var bandhållare. Stefan Olofssons handleder var i dag lika snabba som förr när han spelade ishockey i Guldsmedshytte SK.


Bilden säger allt.


Här klättrar man på väggarna. Om man vill. Det är uppåt väggarna som är drivkraften. Nu har Emmie Vikström Kleist kommit så högt det är möjligt. Hon kom ner och sedan var det flera som provade på.

PS. Kloten i öster har också Kopparberg och 0580. Men i norra delen av Ljusnarsberg är det 0240 dvs. Ludvikanummer och Grängesberg som postadress.

Foto och text: Bo Kempegård

Kommentarerna är avstängda