News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Information från Jacob

Information från Jacob Jansson

15-08-07
rally

Den här helgen, 6-8 augusti körs 300 Lakes Rally i Litauen och med i startlistan finns jag, Jacob Jansson från Kopparberg tillsammans med co-driver Andreas Johansson. Som ett led i förberedelserna inför den fortsatta SM-säsongen tar teamet tillfället att åka en tävling utomlands.

Tävlingen 300 Lakes Rally körs i staden Zarasai i nord östra Litauen och ingår i bland annat det litauiska och lettiska mästerskapen med förare från 10 olika länder i startlistan. Rallyt börjar med shakedown på torsdag kväll för att sedan avgöras över 14 mil special sträckor under fredag och lördag på vägar av typisk baltisk karaktär. Det är ett rally som ligger bra till i kalendern för oss och blir ett perfekt genrep inför SM i Askersund som går 2 veckor senare.

Vi ser fram mot att sitta i rallybilen igen. Tanken är att ta det sträcka för sträcka och fokusera på vår egen utveckling, även om hornen såklart kommer växa ut när det väl blir tävling. Totalt är det 10 R2 bilar till start och förarna på andra sidan östersjön är erkänt snabba så det kommer garanterat bli en bra värdemätare.

På grund av värmen och mycket damm på sträckorna har arrangören ändrat till 2 minuters startmellanrum.
Live resultat på www.autorally.lv

Jacob och Andreas har startnummer 49

Text: Jacob Jansson
Foto från Jacobs facebooksida.

Kommentarerna är avstängda