News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

ICA 100 år

ICA 100 år

17-09-14
ica

ICA firar 100 år med fester för både kunder och personal.
Nu snart är det dags för historiens största tårtkalas i Örebro län. Det kommer att gå av stapeln lördagen den 23 september när ICA firar sin 100-årsdag. Varje ICA-butik i hela länet kommer då att duka upp och bjuda alla kunderna på tårta. Ett gott sätt att tacka kunderna för de första 100 åren. Festligt, folkligt och fullspikat (för att travestera en gammal reklamslogan) är målet med tårtkalaset.

Men inte nog med det. Naturligtvis vill länets alla ICA-handlare även tacka sin personal genom att bjuda in till en rolig fest. Nu på lördag kommer därför 800 ICA-medarbetare från länets butiker att träffas på Conventum i Örebro för att äta gott, lyssna på Örebrosonen Martin Stenmarck och ha en riktigt trevlig kväll.

Som alla förstår är det arrangemang som kräver noggrann planering.
– Ja, alla ICA-handlare i länet har lyckats pussla ihop scheman och arbetstider så att alla medarbetare kan gå på festen, säger Mikael Norling, handlare i Karlskoga. Ingen butik stänger tidigare, utan alla har ordinarie tider. Det känns riktigt bra att vi tillsammans med både kunder och personal kan fira våra första 100 år.

Gustav Johansson
Handlare
Maxi ICA Stormarknad Kumla

Kommentarerna är avstängda