News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Hyttans hemligheter 2021

Hyttans hemligheter 2021

2021-04-14
PRESSMEDDELANDE

Det blir en teatersommar i Löa

Hyttans Hemligheter presenterar stolt ett nytt teateräventyr. I ”Mysteriet med det gyllene ägget” får vi återigen träffa bland annat luffaren, smeden, Mira-Maja och de fenomenala barnskådespelarna när de löser ett nytt mysterium.

Hyttans Hemligheter är ett lekfullt teateräventyr utomhus för barnfamiljer i den gamla välbevarade järnhyttan i Löa. Pandemin satte stopp för föreställningar under 2020 men nu planeras sommarens äventyr.

– Vi har lärt oss mycket, anpassat oss och ser med stor tillförsikt fram emot ett nytt äventyr i vår hytta i sommar, säger Eva Persson, projektledare.

Helena Brusell konstnärlig ledare
Precis som tidigare år är det Helena Brusell som skriver manus och regisserar. Vi kommer träffa luffaren, smeden, Mira-Maja och deras vänner, flankerade av barnskådespelare som tar oss genom ett spännande äventyr. Och de behöver all hjälp de kan få för att lösa mysteriet med det gyllene ägget.

Utmaningar för alla åldrar under vår och försommar
Under påsken pågick en äggskattjakt, nu kommer VÅRUTMANINGEN. Alla utmanas i att skapa fåglar till föreställningen. Stora som minst ett A4, ljusgula och kunna hängas, det är enda reglerna, annars får fantasin flöda fritt. Lämna in före midsommar och var med i utlottning av fribiljetter.

Premiär 9 juli
Premiären går av stapeln den 9 juli och sedan spelas föreställningar alla dagar utom måndagar fram till och med den 1 augusti. Datum för kollationering är 22 maj, vi återkommer med hur och om det är möjligt att delta.

______________________________________________________________________________

FAKTA | Hyttan Hemligheter
VAD: Lekfull teatervandring som riktar sig till familjer
med barn från 4-10 år, men även uppskattat och
underhållande för de mer vuxna
NÄR: Tisdag till söndag, 9 juli- 1 augusti
VAR: Löa Hytta, Östra Löa

www.hyttanshemligheter.se

info@hyttanshemligheter.se
Sociala medier – Hyttans hemligheter på Instagram och Facebook

Kommentarerna är avstängda