News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Hjärtlung tackar funktionärer

Hjärtlung tackar funktionärer

14-10-12
parkering

Hjärtlung Ljusnarsberg är en av de föreningar som arrangerar parkeringsplatser under marknadsdagarna och eftersom platserna är utspridda på flera ställen (Församlingshemmet, Laxbro  gård och vid vårdcentralen) behövs det många funktionärer.

_DSC9222
Som tack för arbetsinsatsen bjuder föreningen på en middag på Världshuset Älgen och i förra veckan var det dags för årets parkeringsjobbare att få sin belöning.

_DSC9221

Världshuset  Älgen är ju känt för god mat i trevlig miljö, och när man dessutom har trevligt sällskap kan ju inte stämningen bli annat än god, den också.

_DSC9227

Man kunde välja mellan lax och fläskfilé som huvudrätt, men båda såg så läckra ut, att många löste valfrågan genom att ta av båda sorter. Dessutom fanns ett rikligt salladsbord till gästernas förfogande.

DSCN2242

Föreningen arrangerade också ett lotteri, där vinsterna bestod av små korgar med diverse läckerheter i. Göran Edwardsson var en av de lyckliga vinnarna.

Eftersom undertecknad var en av funktionärerna/gästerna, avslutas denna rapport med ett stort tack till Hjärtlungföreningen för en trevlig kväll.

Text: Björn Öringbäck
Foto: Leif Ljungkvist/Björn Öringbäck

Kommentarerna är avstängda