News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

HjärtLung på vift till Älgen

HjärtLung på vift till Älgen

17-11-06
IMG_1591

Då kan man fråga sig varför Älgen kommer in i bilden.

IMG_1587

Jo, det förhåller sig så att ett trettiotal medlemmar i organisationen frivilligt ställt upp som parkeringsvakter under Mexmässmarken och som tyckte, att det skulle vara trevligt att samlas och prata bort en stund.

IMG_1583

Under ledning av Bosse och Siw och inte minst av Bengan, gick djungeltelegrafen varm och lyckades få dom flesta att dyka upp och deltaga i en liten bjudning som HjärtLung ordnat som tack, för som Bosse sade, en helhjärtad insats till föreningen.

IMG_1588

Och det lilla värdshuset ner mot Löa hade verkligen ordnat det bra med mycket godis.

IMG_1584

Stämningen var hög under några timmar medan förtäringen intogs och naturligtvis passade Bengan på att dryga ut kassan för föreningen genom lite lottförsäljning.

IMG_1592

En annan händelse var när doktor Sune med en kniv började gräva i Christers hand. Det visade sig, att det var en trästick,a men det hade väl varit enklare att tända eld på den än att karva med kniven. Som plåster på såren fick Christer korgen vid dragningen av lotteriet, men många andra fick dela på olika saker.

IMG_1595

Så småningom kunde deltagarna bryta upp från en trevlig kväll. Alla var överens om att det varit lyckat och ett stort tack riktas mot HjärtLung, för att på detta sätt visa sin uppskattning av nedlagt arbete.

IMG_1582

IMG_1589

IMG_1590

IMG_1594

IMG_1596

IMG_1585

IMG_1593

Text av Leif i Nittkvarn
Foto Bengan

Kommentarerna är avstängda