News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Hemlig resa nummer två

PROs hemliga bjudresa två

2019-06-16


En vecka har förflutit sedan förra bjudresan, dagar som gått snabbare än blixten. Det verkar också som vi lyckats hålla även denna resa hemlig. Som vanligt strålande väder när en fullsatt buss ännu en gång knegade sig rätt in i bushen. Målet denna gång visade sig vara Stora Kumlan.


I stället för någon välkomstdrink bjöds det på varm korv och dricka efter att först hälsats välkommen till det gamla före detta Verdandihuset.


Efter korvätandet var det ju lämpligt att ta en liten promenad och detta i samband med en tipspromenad.


Sedan fortsatte lekarna undan för undan tills det var dags för alla att samlas inne i lokalen för att ta del av kaffe och den av många efterlängtade Budapestbakelsen.


Dessutom fick vi samtidigt njuta av underhållningen som bestod i musik. Den framfördes av två mycket musikaliska och trevliga herrar, som anlänt tidigt för att inte köra vilse i skogarna. Ändå var de själva så att säga hämtade från skogen. Eller vad sägs om Rolf i Abborberg och Staffan som är begravningsentreprenör, men som inte är det minsta dyster vid såna här tillfällen. Det visade väl om inte annat de historier som framfördes mellan alla melodier.


Prisutdelningar och en massa lotterivinster delades ut innan underhållningen var slut för dagen, och alla resenärerna kunde äntra bussen för att återgå till hemorten och samtidigt sätta punkt för de två hemliga och gratis resorna.

 


Hoppas alla har ett positivt intryck av dem och kanske ser fram mot liknande insatser nästa år. Resekomitten hälsar och tackar.
Text o foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda