News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Händer i Astma- allergiföreningen

Händer i Astma- och Allergiföreningen

17-04-24

Man måste inte vara utsatt för allergier, för att vara med i Astma- och Allergiföreningen och bidra till deras verksamhet. Man ska bara tänka på att inte utsätta andra för sånt de inte tål. Kopparbergarn har fått en del information om vad som är på gång i föreningen och det verkar vara riktigt trevliga saker. Dessutom kan man ju faktiskt passa på att pröva parfymfria produkter och se hur man trivs med dem. Ofta blandar man alldeles för mycket dofter; en i håret, en annan på kroppen, en tredje i sköljmedlet för kläderna osv, osv.

Så här skriver Anna-Lena Didic’:

Nu har vi en del saker på gång i Astma- och Allergiföreningen i Bergslagen.
Först är det vårt GRATIS bad i Klacken, för alla medlemmar den 28 april. Gratis oparfymerade produkter finns det till alla, medlem eller ej. Man kan naturligtvis även bli medlem på plats, om man vill detta.

gratis-bad

Anledningen till att vi har gratis bad i Klacken är att det är den internationella Astmadagen den 2 maj. Men fr.o.m. den 28 april t.o.m. den 7 maj, kommer vi att ställa ut oparfymerade produkter i duscharna på Klacken. Detta för att i år har den internationella astmadagen temat ”Motion” och motion är otroligt viktigt för en astmatiker. Men p.g.a. t.ex. dofter är det svårt för många att t.ex. åka till ett badhus, då man lätt blir sjuk av andras väldoft.
Vi ber därför allmänheten om hjälp, med att istället använda våra, eller egna oparfymerade produkter.

Den 1 maj har vi dessutom vår vårfest.

varfest

Kopparbergarn kan lova, att det brukar vara trevligt på Astma- och Allergiföreningens tillställningar.

Utlagt av Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda