News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Gruppträning på Malmtorget

Gruppträning på Malmtorget och däcklyftning i Bångbro

14-07-13
IMG_6430

Värket i Kopparberg har ett varierat utbud av träningsformer och en av dem i sommar  är gruppträning utomhus på Malmtorget. Träningen är gratis och försiggår på torsdagar och lördagar.  Bara om det regnar, blir det inomhus på Värket, så att ingen ska halka och göra sig illa.

IMG_6422

Kopparbergan kom strax innan det skulle börja och då höll Isabella Almeteg, Pernilla Eriksson och Anna-Marina Lagerlöf på att göra i ordning ljudanläggningen i väntan på att deltagarna skulle anlända.

IMG_6429

Först ut på plan var Agneta Ullström och Lena Söder, men sen kom resten i rask takt.

IMG_6424

På Malmtorget har man ju inga redskap att jobba med, men kroppen i sig är redskap nog om man vill träna, så här tog man till boxmix. Det är precis som det låter en mix av skuggboxning, fingerad rephoppning och joggning till musik.

Det här var något nytt för mig, men det såg verkligen trevligt och inspirerande ut. Nu är det bara att hoppa i något ledigt och sätta igång med träningen.  På torsdagarna träffas de 18.30 och på lördagarna redan kl. 09.00 på morgonen.

IMG_6480

Bakom gamla mekaniska verkstaden i Bångbro  där Värket annars håller till har man laddat upp med bil- och traktordäck. De får fungera som träningsverktyg i olika former och där har man crossfit-inpirerad träning.

IMG_6483

Pernilla Eriksson är en av ledarna och gruppen träningssugna denna dag var Nan Pangkrathok, Ann-Sofi Persson, Elin Marie Lönnström, Maria Remb och Bettan Stegeman.

IMG_6481

IMG_6482

Text och foto: Sture Ekmark

Kommentarerna är avstängda