News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Fullbokad kyrka när Sonja Aldén var på besök!

Fullsatt kyrka när Sonja Aldén var på besök!

2023-11-18

Att Sonja Aldén besökte Ljusnarsbergs kyrka hade ljusnarsbergarna stenkoll på. Vid insläppet kl.18.30 var gången från kyrkan full av människor som köpt biljett och skulle hitta sin plats till konserten. De allra flesta hade varit i kyrkan tidigare. Men det fanns några i publiken som var där för första gången och upplevde Ljusnarsbergs otroligt vackra kyrka.

En konsert med Sonja Aldén i Kopparberg har vi företaget JME Music att tacka för. Det märktes på Sonja och musikerna att de var mycket glada över att få göra en ljuskonsert i denna fina kyrka! Konserten var under allhelgonahelgen vilket spred en mycket fin stämning i kyrkan.

Mellan sångerna berättade Sonja lite om sig själv och roliga händelser som hon upplevt. Hon berättade bl.a. om sin mamma som helt plötsligt brukar dyka upp på konserter här och där i Sverige utan att Sonja har någon aning om det. Så Sonja vände sig mot publiken och frågade ”mamma, är du här?” Men inget svar denna gång. Undrar var hennes mamma dyker upp härnäst?

Sonjas vackra röst gjorde sig fint med kyrkans akustik. Publiken fick även höra en sprillans ny jullåt som ännu inte hade släppts. Det kändes exklusivt att få höra något helt nytt!
Efter cirka 1 timma och 45 minuter var programmet slut och gästerna började vandra hemåt igen. Sonja fanns kvar på plats efter konserten och skrev autografer och tog bilder med dem som ville.
 
Text: Linnea Didić
Foto: Nadine Minner
Kommentarerna är avstängda