News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Fototräff utan foto

Fototräff utan foto

2021-09-09

Ställdalens fotoklubb har haft årsmöte, men trots att så gott som samtliga betalande medlemmar hade hörsammat kallelsen, var det inte en enda av oss som hade kamera med sig! Mobiler hade förstås alla, så visst kunde vi väl ha tagit bilder, men så blev det inte.
Inte ens fast Kopparbergarns redaktör och webansvariga båda deltog i mötet. Hur ska detta förklaras? Beror det månne på åldern?

Kanske borde vi, i likhet med ABBA, låta läsarna sväva i lycklig ovisshet om hur många rynkor som numera (miss)pryder våra ansikten och i stället presentera våra avatarer, som visar hur vi såg ut för en tid sen?
Skulle någon ändå, mot förmodan, vilja veta hur vi ser ut, så kan bilder från årsmötet 2020 ge en ungefärlig uppfattning om detta.

Hur som helst så hade vi trevligt tillsammans. Årmötesförhandlingarna gick snabbt, och alla som under det gångna året innehaft,  styrelseposter och andra befattningar omvaldes. Det betyder att Björn Öringbäck fortsätter som ordförande och att Kimmo Kuismin, Thyra Lundell, Bengt Lundell och Leif Ljungkvist besätter övriga styrelseposter.

Verksamheten har under året mest gått på sparlåga, bland annat på grund av pandemin, och några vittflygande planer för framtiden presenterades inte på mötet, men troligen blir det i alla fall en resa till våren. Den ”nya” styrelsen fick i uppdrag att planera för en sådan.

Efter mötesförhandlingarna var det förstås också förtäring, som denna gång utgjordes av pizza

Text Björn Öringbäck

Foto: Inger Aftonljus (arkiv)

Kommentarerna är avstängda