News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Fotoklubbens årsavslutning

Årsavslutning i Fotoklubben

14-12-03

DSCN2260web

Ställdalens Fotoklubb har haft sitt sista möte för året, och i samband med detta korades vinnarna i Klubbmästerskapet och Årets Bild.

DSCN2264

Mötet hölls på Bångbro Herrgård, eftersom klubbens ordinarie möteslokaler i Bruksgården, Ställdalen ännu inte kan tas i bruk. Detta på grund av reparationer efter vattenskada. Och eftersom man denna gång befann sig på ”Herrgårn” avnjöts också en jultallrik som kvällens förtäring.

Under året som gått har fotoklubben fått en ny medlem, som med framgång konkurrerat med de gamla tävlingsrävarna Gunnar Björkman, Bengt Lundell med flera. Det handlar om Thomas Johansson, som både blev klubbmästare och vann två av de tre klasserna i tävlingen Årets Bild.

Tvåa i Klubbmästerskapet blev Bengt Lundell och på tredje plats hamnade Björn Öringbäck.

bengt3 bengt2 bengt1 bengt4

Den fjärde och sista etappen i KM var en kollektionstävling med mottot ”Dygnets tider” och den vanns av Bengt Lundell med en bildserie som visade hur en pensionärs ”arbetsdag” ser ut.

plats1

Tävlingen Årets Bild delas in i tre klasser och här vann alltså Thomas Johansson i klassen för färgbilder på papper, med ett motiv av gamla rötter som speglar sig i vatten.

18_THO_135

Även i klassen för digitala bilder var Thomas främst, och här föll juryn för en lite drömsk bild av ett par svanar.

vinnare-svv

I den tredje klassen, den för svartvita bilder på papper, vann Bengt Lundell med sin bild av en dragspelare.

Fullständiga resultatlistor publiceras på fotoklubbens hemsida.

 

Text: Björn Öringbäck

Foto: Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda