News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Förtrollande möte

Förtrollande möte

2022-02-16

15 feb 2023 SPF Ljusnarsberg Årsmöte på Bångbro Herrgård. Ordförande Jacqueline Prinselaar hälsade oss välkomna och lämnade över ord och bild till vår nya Kyrkoherde Daniel Jansson Brask. 

Han visade oss en tom påse. Men det visade sig att den inte var tom. Den var t.o.m. fylld med en liten röd ask, även blå och till sist en gul ask. Trolleri var det i påsen. Hur det gick till är skrivet i stjärnorna.

Uno Svensson och Jacqueline Prinselaar har full koll på ett 100 centimeter långt rep, tamp, lina, snöre eller vad det nu liknar.

Från trolleri till vad Kyrkoherden önskar att göra i församlingen. Kyrkoherden får ljuset från ovan. En hel del bra saker är på gång. Bland annat olika mötesplatser för folk.

Dags för kaffe med god förtäring innan Årsmötet.

Några av de aderton väntar på de olika valen.

Mötessekretararen Karin Alstermark tv. och mötesordföranden Birgitta Palm Andersson ledde oss genom ett smärtfritt årsmöte.
Valberedningsansvarige Inger Hilding hade förslag på alla poster. Samtliga förslag gick igenom. Sedan kom övriga frågor med lite diskussioner om ditt och datt. Ett positivt och smärtfritt möte avslutades med ett lotteri och en applåd. Väl mött 8 mars. Samma tid och plats.

Foto och text: Bo Kempegård

Kommentarerna är avstängda