News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Företagsfrukost på Bångbro Herrgård

Företagsfrukost på Bångbro Herrgård

2023-09-20

Den 19 september bjöd Ljusnarsbergs kommun in till företagsfrukost på Bångbro Herrgård.


Välkomna säger Mikael Haapala, Näringslivschef. 35 stycken har hörsammat inbjudan. Han berättar om den tänkta tågordningen.


Texten i bilden säger vad gatuingenjören heter.


Längd och yta på en del av kommunens vägar. Frågorna fick svar av Mimmi Thörnberg. – Jag älskar mitt jobb, sa hon.


Det meste av frukosten är inmundigad. Påtåren väntar. De flesta har sin blickar åt höger bildkant dvs. Mimmi som upplyser. I taket är det guldfärgade kristallkronor som lyser, åt alla håll.


På den lilla bildskärmen står det: Frågor? Vid den större bildskärmen sitter Maria Lönnberg som snart skall lämna information om Hitachi Energy i Ludvika. Ett spännande företag med högspänning som sitt signum. Många nyanställningar redan och fler behövs. Förhoppningsvis ger det även fler invånare till vår kommun. Mittemot sitter kommunchefen Berit Westergren som redogjorde för vad som har skett och kommer att ske. Hon lämnar sin post 2024 och nu pågår sökande för en efterträdare. Ett 50-tal har sökt tjänsten!


Lite information från kommunen. Mera finns att hämta på:
https://www.ljusnarsberg.se/


Fredrik Norén från Marykedjan informerar. MARY står för Meningsfullhet, Arbetsglädje, Rehabilitering och Yrkesstolthet och är en beprövad metod för att stärka människor som står långt från arbetsmarknaden.

Text och foton från frukost för Företagarna: Bo Kempegård

Kommentarerna är avstängda