News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Fångad i Nätet

”Fångade i nätet” i Södra hyttan, Hjulsjö

15-07-11
Fångad-i-nätet

Vad händer med den nya ”face down generation”? Om det handlar förställningen ”Fångade i nätet” som åtta ungdomar arbetat fram tillsammans med regissör Gunilla Josefsson och Bredsjö Kulturkooperativ under sina tre veckor med feriepraktik i teater.

Praktiken och föreställningar är en del av projekt Bergslagsspelen och möjliggörs genom Region Örebro län, som finansierar feriepraktiken.

Föreställningen kan ses idag lördag 11 juli kl 18.00 och i morgon söndag 12 juli kl 18.00

Biljetter säljes på plats och kostar 100 kr för vuxna. (Ungdomar upp till 18 år gratis)

Kontaktperson: Tina Ruth, amatörteaterkonsulent, Örebro läns bildningsförbund, telefon 070-573 50 33

Om Bergslagsspelen: Projektet Bergslagsspelen är ett fyraårigt brett samarbetsprojekt med syfte att stärka amatörkulturen i norra länsdelen. Projektägare är Studiefrämjandet, ABF, Amatörteatersamverkan Örebro län samt Örebro läns bildningsförbund.  Ett av de främsta målen med Bergslagsspelen är att få igång barn och vuxna som aldrig tidigare ägnat sig åt teater eller dans. För att skapa intresse och tillfällen att prova på vad som finns att göra inom teaterns verksamhetsområde, anordnar Bergslagsspelen bl.a. sommarläger för barn, workshops med olika prova-på-aktiviteter och sommarspel i någon av de fyra Bergslagskommunerna.

Bergslagsspelens hemsida

Kommentarerna är avstängda