News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Familjefesten

Kopparbergarn bjuder på familjefest

fest

Söndagen den 3 augusti blir det fest i Ställdalen, närmare bestämt på idrottsplatsen, Bergslagsvallen. Det är Kopparbergarn som står som värd för arrangemanget men Kommunen, Kyrkan, Rotary, Lions och ABF är medarrangörer.

Vi räknar med att genomföra festen mellan klockan 15:00 och 18:00. På programmet står underhållning av lokala förmågor, bland andra KALASBANDET och BLITE, och det blir lekar och spel, samt förtäring. Fiskdamm för de yngre barnen.

Vi bjuder på hamburgare av rent nötkött som de flesta kan äta, men vi har också vegetariska korvar som alternativ, liksom glutenfritt bröd för allergiker. Kaffe också, så klart!

Platsen för evenemanget är Bergslagsvallen i Ställdalen, men alla Ljusnarsbergare är inbjudna!
Gratis buss från Bångbro  klockan 14:30 och Kopparberg c:a 14:40.  Man kan kliva på/av vid ordinarie busshållplatser. Om inte alla som vill med får rum i en buss, kör vi två vändor!

Festen är ett led i Kopparbergarns ”återbäringsprogram”, vilket innebär att vi använder våra annonsintäkter för att glädja andra. Våra medarrangörer bidrar också på olka sätt, och dessutom sponsrar Kopparbergs Bryggeri, ICA och Lådan med produkter.

Vi har sagt att vi i första hand vill stödja unga och äldre, men till Ställdalsfesten är alla åldrar lika välkomna. Alla nationaliteter också!

Självklart ska festen vara helt fri från alkohol och droger! Medtag i stället ett gott humör, leklust och öppna sinnen.

 Varmt välkomna!

Björn Öringbäck

Kopparbergarn

Kommentarerna är avstängda