News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Familjefest

Kopparbergarn bjuder på familjefest

14-07-24
kids2

Söndagen den 3 augusti blir det fest i Ställdalen, närmare bestämt på idrottsplatsen, Bergslagsvallen. Det är Kopparbergarn som står som värd för arrangemanget men Kommunen, Kyrkan, Rotary, Lions och ABF är medarrangörer.

Vi räknar med att genomföra festen mellan klockan 15:00 och 18:00. På programmet står underhållning av lokala förmågor, bland andra KALASBANDET, och det blir lekar och spel, samt förtäring. Fiskdamm för de yngre barnen.

Det blir hamburgare av rent nötkött, vegetariska korvar och alkoholfri dryck samt kaffe/te. Glutenfritt bröd finns som alternativ till de vanliga hamburgerbröden. Vi bjuder på allt!

Platsen för evenemanget är Ställdalen, men alla Ljusnarsbergare är inbjudna!

Festen är ett led i Kopparbergarns ”återbäringsprogram”, vilket innebär att vi använder våra annonsintäkter för att glädja andra. Vi har sagt att vi i första hand vill stödja unga och äldre, men till Ställdalsfesten är alla åldrar lika välkomna. Alla nationaliteter också!

Kanske kan detta bli ett tillfälle för gamla Ljusnarsbergare och nya, att se varandra i ett nytt ljus, så att vi åtminstone kan ge varandra ett leende och/eller ett hej när vi ses ”på stan”.

Självklart ska festen vara helt fri från alkohol och droger! Medtag i stället ett gott humör, leklust och öppna sinnen.

 

Björn Öringbäck

Kopparbergarn

Kommentarerna är avstängda