News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

En resumé av Kopparbergarns bidrag 2023

En resumé av Kopparbergarns bidrag 2023

2023-12-29

Snart har året 2023 nått sitt slut. För att minnas vad Kopparbergarn har gjort under året och bidragit med, kommer härmed en sammanställning av en del som Kopparbergarn har varit inblandad i. Att Kopparbergarn har möjlighet att göra allt detta är tack vare medlems- och annonsintäkter samt gåvor.

Först ut har vi när Kopparbergarn sponsrade SAIK med innehållet i deras påskägg när det vankades påskrace i våras.

Foto: Erik Karlsson

Vid årets skolavslutning för åk. 8-9 delade Kopparbergarn ut Uppmuntrans- och Utvecklingsstipendium till sammanlagt sex elever. Tre elever fick för deras prestationer inom Kulturskolan, en elev inom ämnet svenska, en elev inom ämnet engelska, samt en elev som har gjort stora framsteg inom sitt skolarbete.

Foto: Thomas Hegefors, Linnea Didić

Vid årets upplaga av familjefestivalen ”Kopparbergs Summercamp” var Kopparbergarn en av föreningarna som deltog.

Vi fanns på plats med aktiviteter för barn och unga. Efter väl utfört uppdrag fick man välja ett pris.

Foto: Anna-Lena Didić

Thor Andersson från Kopparberg blev antagen att tävla i årets upplaga av Funkismello i Örebro. Han fick även ta med sig dansare från Ljusnarsbergs Kulturskola. Eftersom detta är något som sker ideellt, så gav Kopparbergarn ett bidrag för att alla skulle kunna följa med på detta äventyr!

Foto: Anna-Lena Didić

Efteråt passade Kopparbergarn på att ge Thor ett stipendium för sina stora framsteg.

Foto: Linnea Didić

När den dagliga verksamheten ”Solstickan” skulle spela in en julfilm tidigare i december, bidrog Kopparbergarn med rekvisita.

Foto: Linnea Didić

Bland det sista som Kopparbergarn kom att göra var att dela ut de årliga trivselgåvorna till LSS- och äldreboendena inom Ljusnarsbergs kommun. Detta är något som Kopparbergarn prioriterar och har gjort i många år och det blir lika uppskattat för varje gång av både boende som personal.

Foto: Anna-Lena Didić, Linnea Didić

Detta var en del av det som Kopparbergarn bidragit med under 2023. Som det nämndes i början, så är dessa bidrag endast  möjliga tack vare våra medlemmar, annonsörer och gåvor som har kommit till Kopparbergarn. För att vi ska kunna ge bidrag och stipendier även under 2024, så är det viktigt att privatpersoner och föreningar fortsätter sitt medlemsskap/blir medlemmar i Kopparbergarn och att företag och andra aktörer fortsätter att annonsera i Kopparbergarn.

Läs mer om ett medlemskap i Kopparbergarn här!

Läs mer om att annonsera i Kopparbergarn här!

Ett medlemskap i Kopparbergarn för 2024 kostar 100 kr./person eller 150 kr. för en familj eller en förening. Inbetalningar såsom medlemsavgift och gåvor sätts in på föreningens bankgiro: 511-1885 alt. via Swish till: 123 649 49 42. Kom ihåg att märka betalningen med ”gåva” eller ”medlemskap”. Vid inbetalning av medlemskap är det viktigt att även skriva vem medlemskapet gäller för. För ev. frågor och funderingar, tveka inte att kontakta ordförande Rickard Didić på rickard@kopparbergarn.se alt. 079-358 89 29.

Med detta vill vi passa på att önska våra medlemmar, annonsörer och läsare ett Gott Nytt År!

Text: Rickard Didić

Kommentarerna är avstängda