News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

East Sweden Rally

East Sweden Rally

Pressrelease från Jacob Jansson

15-09-04
east-sweden-rally1

Slutspurten av årets SM-säsong är i full gång och kommande helg är det dags för den femte deltävlingen, till lika näst sista för denna säsong. Tävlingen är East Sweden Rally med Linköping som huvudort och självklart är Jacob Jansson från Kopparberg på plats även denna gång.

– East Sweden Rally är en tävling jag kört tidigare och brukar alltid bjuda på en härlig blandning av sträckor. I årets upplaga är alla sträckor ganska långa och det passar oss bra, berättar Jacob

east-sweden-rally2

Rallyt körs under två dagar med start på fredag kväll och med målgång under lördags kvällen. Totalt ska 11 mil specialsträckor köras i de östgötska skogarna. En extra krydda till tävlingen är den första av två landskamper mellan Norge och Sverige som ska avgöras och där finns Jacob och Andreas med i startuppställningen bland de tvåhjulsdrivna bilarna.

– Det är helt klart ett trevligt inslag i tävlingen, förhoppningsvis kan vi bidra med lite fart för att kunna besegra norrmännen. Men trots allt är det SM som är vårt huvudmål denna säsong och det är där vårat fokus ligger denna helg, säger Jacob.

Foto: Alexander Eriksson
Kommentarerna är avstängda