News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Drömresan för PRO påbörjad

Drömresan för PRO påbörjad

18-03-22
100_1111

På måndagskvällen gick startskottet för den cirkelkurs som kommer att utmynna i en tredagars resa runt Vättern. Vi kommer att pricka av alla gamla fina platser som vi skall studera med hjälp av broschyrer och kartor och inte minst ur Christers minne av platser som han besökt vid tidigare resor.

100_1112

Under tre kvällar skall vi önska, planera, förkasta och till slut försöka komma fram till den färdväg och vilka sevärdheter vi skall komma att stifta bekantskap med. PRO resekommitté har inbjudit intresserade att deltaga i en cirkel, som med stöd av ABF hålls i Treskillingens lokal.

100_1114

Intresset har varit betydligt större än väntat, men med lite ommöblering kunde vi hälsa bortemot ett trettiotal förväntansfulla blivande resenärer välkomna till första träffen.

100_1115

Efter lite utdelning av kartor och diverse papper, kastade vi loss och drog söderut i fantasin förstås. Alla deltagarna tycktes uppskatta detta och det kommer att bli en trevlig avslutning av sommaren.

Men håll ut Ni som inte hörsammat dessa möten. Ni är i n t e utestängda från att följa med i mån av plats. Vårt motto har ju alltid varit att alla ska med. Eftersom det varit så många anmälda, måste vi del upp i två grupper och Hörken/Ställdalen har kört samma program med samma entusiasm. Det finns bara ett ord och det är SUCCÉ.

Väl mött nästa vecka med nya mål i sikte.
Deltagare text o foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda