News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Decembermöte hos Ställdalens Fotoklubb

Decembermöte hos Ställdalens Fotoklubb

15-12-03
December är för många klubbar festernas månad, då man avslutar årets arbete och tar sig en extra god fika eller en jultallrik. Så också Ställdalens Fotoklubb, som också hade redovisningar och diplomutdelning på programmet.

Årets Bild är den sista av årets tävlingar och genomförs i tre klasser; färg påsikt, svartvitt påsikt och digitalt. Det här året tog Annika Zetterlund Elmbark hem vinnarplatsen i både färg och svartvitt med sin katt och den lilla vackra ladan på Dansarbacken.

farg-annika-web

Annika berättade, att den här katten älskar miniostar och det är vad den slickar på här.

sv-v-annika-web

Dansarbacken är ett utflyktsmål för både fotoklubben och naturstudieklubben i Ställdalen.

digital-bjorn-web

Björn Öringbäck knep vinsten digitalt med en gammal källardörr alldeles bakom restaurang Wokhouse i Kopparberg. Bedömare för alla tre klasserna var Hällefors Fotoklubb.

december2015

Vid diplomutdelningen fanns Björn Öringbäck, vinnare av årets Bild digitalt och tvåa i KM (klubbmästerskapet), Annika Zetterlund Elmbark, vinnare av Årets Bild färg och svartvitt, Thomas Johansson, vinnare av KM och Bengt Lundell, trea i KM.

december2015b

Till sist blev det fest. Jultallrik från Bångbro Herrgård är alldeles utmärkt att beställa till ett sådant tillfälle. Alla var nöjda med kvällen, där också Gunnar Björkman visade några av sina bästa bilder från senare år. Fotoklubben tackar Ahlströms i Ställdalen för att de fått använda Bruksgården för sin verksamhet, en alldeles fantastisk mötesplats.

Text: Inger Aftonljus

 

Kommentarerna är avstängda