News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Dacapo till JOBS och Mora-Nisse

Dacapo till JOBS och Mora-Nisse

17-10-29
100_0853

Tro inte att Resekommittén nöjde sig med bara en resa, som var hemlig. Nej det var så många som inte hann anmäla sig så vi beslöt att fylla ytterligare en buss dagen efter och lade karbon emellan, eller med andra ord, vi försökte göra så lika som möjligt.

Jag måste passa på att tacka första gruppen, att ni inte skvallrade vart resan gick. Vi följde i stora drag första dagens irrfärder och dagen till ära förstärkte vi med en grupp från Grängesberg, som liksom alla andra tycktes trivas ned våra arrangemang både planerade och oplanerade.

100_0859

Dessutom var vädret bra. Liksom från första dagens besökare, hördes bara positiva omdömen om Jobs tryckeri av gardiner och dylikt.

Maten smakade lika bra idag som dagen före. Vasaloppsportalen passerades även den här gången och efter sedvanlig genomgång av museet kunde några komma över lite souvernier som hörde till Vasaloppet.

Jag köpte ingenting för jag har i minnet, att när jag fick min nummerlapp, stod det 7680 BLÅBÄR. Det kunde knäcka vem som helst.

100_0842

Besöket på Zornmuseet föll också väl ut, men att behöva åka så långt för att se några lättklädda kullor verkar lite väl ambitiöst.

100_0862

100_0863

Nåja, allt flöt på som planerat, kaffe och bulle, falukorv och ett besök på, eller var det ett försök att tömma lagret för Leksandsbröd, innan färden ställdes mot hemtrakterna.

Jag eller vi måste få framföra ett stort ”Tack så mycket” till, som vi tycker, en högst oväntad hyllning framförd av Anders Zorn. Hoppas vi kan leva upp till det, men vi suger i oss allt och laddar för nästa evenemang.

Kolla anslagstavlorna!
Med även denna gång med text och foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda