News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Da Buzz och Almgren sprider musik och glädje i Kopparberg

Da Buzz och Almgren sprider musik och glädje i Kopparberg

2022-07-31
I torsdags och fredags var det svarta skynken runt John Scott´s garden, vad var på gång? Jo på kvällarna letade sig toner ut från inhägnaden och ut över byn. På Johns Scott´s var det party!
På torsdagskvällen blev det partykväll med Annika Thörnquist och Per Lidén från Da Buzz. Vi minns väl alla hitlåten ”Do you want me”? Publiken visade att de kunde både den och alla andra hits, då de både sjöng och dansade till alla låtar som gruppen framförde.


Da Buzz får publiken att dansa. Foto: Anna-Lena Didić

Martin Almgren är en trogen och återkommande artist till John Scott´s, och det märks att publiken i Kopparberg verkligen älskar honom! Martin är också en artist som har bra kommunikation med publiken. Han spelar det de önskar och förutom sin ljuva stämma så bjuder han på ett hjärtligt skratt! Kan en kväll bli så mycket bättre?
Publiken höll igång under dessa två kvällar, klapp till musiken, applåder och ett och annat slag för att slå ihjäl någon närgången mygga.


En ljuvlig sommarkväll med ljuva toner från Martin Almgren. Foto: Linnea Didić

En kväll på John Scott´s och vi kan dra nytta av alla våra sinnen. När maten serveras blir det en samverkan mellan smak, lukt och syn, och det blir en njutning av det sinnena bjuder på!

Nacho Delux är en av de goda rätter som de duktiga kockarna David Sahlin och Mohamed Alyasin serverar. Foto: Linnea Didić

Text: Anna-Lena Didić

Kommentarerna är avstängda