News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Cirkeln sluten för PRO

Cirkeln sluten för PRO

18-04-11
100_1146

På måndagskvällen gick deltagarna i den populära och trivsamma utbildningen om Vätternresan i mål.

100_1147

Under ett antal lektioner har det skrattats och talats om galgbackar ruiner utsikter hotell och det mesta som kan upplevas vid en färd Vättern runt. Finalkvällen hade alla tre föreningarna samlats på Treskillingen för avslutning och ett fyrtiotal deltagare trängde ihop sig inför det som komma skulle.

100_1150

Kaffe och Bengans delikata sockerkaka med grädde och frukt delades ut till alla, innan det var dags för den alltid outtröttliga cirkelledaren Christer att ta till orda och hälsa alla välkommen till träffen.

100_1149

Därefter gicks programmet för resan igenom ännu en gång och kunde spikas i det allra mesta, lite beroende på hur vädret utvecklas.

100_1151

Att det verkar trevligt, märktes kanske mest när det blev handuppräckning på frågan om hur många som ville följa med. Det blev hundraprocentig anmälan till äventyret och inte en enda valde att avstå från resan. Att resekommittén hela tiden trott på detta och beställt buss hotell mat och en massa andra aktiviteter i förväg, gjorde att de nu kunde pusta ut.

100_1152

Nu blir det att vänta till sista juli innan bussen går, men redan den 26 och 27 april går hemliga resan med några platser kvar.

Cirkeldeltagare text o foto: Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda