News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Buskis i Hörken

Buskis i Hörken

2021-10-09

Buskis i Hörken – Ja, var annars? Vem ordnar något sådant, om inte Leif Larsson?

I ett (sinnes?)-svagt ögonblick utlovade han i vintras att bygdegården Hörken vsr den utvalda plats, där en urpremiär skulle äga rum.
Riktigt vad det skulle bli för något var nog vid den tiden inte riktigt klart ens för Leif själv, men när väl tanken slagit rot, kunde han inte släppa den, och nu hade han ju lovat…

Enligt Leif Larsson själv fick hans idé ett klentroget bemötande och skämtsamma kamrater ifrågasatte hans psykiska balans. Men Leif är ju inte känd som en person som ger upp så lätt, och söndagen den 17 oktober går ridån upp för det utlovade spektaklet!
Exakt vad som kommer att utspelas på bygdegårdens scen, är fortfarande en hemlighet som endast ett ytterst litet fåtal känner till. Men av den knapphändiga information som Kopparbergarn tagit del av, vågar vi dra slutsatsen att om man rotar djupt i den bråte som brukar samlas i uthus, vindar och garderober, så hittar man en hel del som kan användas i en show – om man tänker som Leif i Nittkvarn, alltså!
En hel del musikaliska inslag vågar vi också tro att det blir. Mer kan vi tyvärr inte avslöja här.

Ridån går upp klockan 14:00, och sen visar det sig om Leif och hans Dreamteam får applåder eller transport till någon lämplig institution.

Björn Öringbäck

Kommentarerna är avstängda