News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Boulematch

Boulematch

2022-08-29
Hej igen alla Kopparbergarns läsare!
Lovade att återkomma med aktiviteter som varit under sommaren och som jag vid något svagt tillfälle lovat redogöra för här.

Onsdagen den 27 juli hade vi utmanats av PRO Ludvika till en match i boul.

Matchen ägde rum på vår bana vid Tallheden i Bångbro. Mycket folk hade slutit upp för att se matchen.

Matchansvarig och matcharrangör Göran Edvardsson höll i trådarna för laguttagning od. från PRO Kopparbergs sida.

Anders Z hälsade tävlande lag samt publiken välkomna till denna soliga julidag och önskade alla god tur med spelet.

Här lånar jag Anders ord från inlägget på Facebook
”Fem lag från varje förening spelade 3 matcher var, lika med 15 matcher”.
”Göran, Steshe, Ludde och Bo hade gjort ett bra arbete med banorna. Margareta hade som vanligt fixat med kaffe och smörgåsar. Ludvika spelarna var imponerade över vilka fina banor och Vår anläggning vid Tallheden. Vi kommer att bli inbjudna till returmöte i Ludvika”.

I publikhavet sågs naturligtvis Ingalill som vanligt krängandes PRO:s Trisskrap, Hoppas många vann.
Spelet började inte så bra på den bana jag bevakade från början då Ludvika tog ledningen med 5-0 efter första rundan men eftersom varje match går till 13 så visade resultatet vid denna banan att Kopparbergarna vann den.

 

Den stora publiken fick se Ludvika vinna med 8-7 men det hoppas jag att ”våra” grabbar och tjejer vänder på när ”vi” besöker Ludvika för returen som går av stapeln den 29/8, en måndag, tyvärr kommer jag inte att kunna närvara för att dokumentera men det finns flera och Anders kommer naturligtvis att ge en redovisning på FB. Följ gärna med och heja fram de våra. Samåkning brukar fixa sig ta kontakt med någon du känner i tex styrelsen i god tid så kan de förmedla kontakt med åkande som har plats och om du tänker åka och har plats meddela till t.ex. Anders, Göran, Ingalill eller någon du vet brukar spela boule så kanske bilen blir full.
Det var det som hänt och som jag kunnat bevista men PRO Kopparberg har ju deltagit på bl.a. Kopparbergsfestivalen och orienteringstävlingen vid laxtjärn den 5-7 augusti då vi sålde kaffe och lotter på Summercampen på lördagen, Bengan sålde lotter vid orienteringen dessutom ansvarade PRO för att festivalbesökare och orienterare, både utifrån och ”inhemska”, kunde få en stadig frukost alla tre dagarna, tyvärr vet jag inte utfallet av dessa aktiviteter men det kommer säkert att redovisas på medlemsmöten i höst. Detsamma gäller nog även för resultatet av friluftsdagen med fiske som ägde rum den 28/7 då hugade medlemmar kunde fiska i Andtjärn.
Detta är taget ur minnet som blir kortare och kortare för varje vecka verkar det 🙂

Benny Collin stod för text och bild

Kommentarerna är avstängda