News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Berättelser vid brasan

Berättelser vid brasans sken

Pressmeddelande 

19-09-25

På Stadra Teater ger vi första gången berättelser vid brasans sken, där vi vid fyra tillfällen vill ge upplevelser om en plats och dess historia från ett 1600-tal och fram till idag. Och det kommer också bli en omtumlande historia om vår teater, som växt från en ett litet frö till vad den är idag. Allt detta blir vid en tidpunkt då löven i den gamla trädallén sprakar i höstens alla färger och Stadra åter är som vackrast.

Vår lysande sommarsäsong är över, efter vår sommarsäsong då publiken rusat till Stadra och recensionerna har varit översvallande.

Nu väntar en nyhet vid Stadra Teater. Vid fyra tillfällen i oktober ger vi storytelling och berättareftermiddagar i Sjöstugan. Som på så många andra platser finns en omtumlande historia som handlar om Stadra, om människorna som verkat där, om vedermödor och om de många glädjeämnena. Det kommer också bli historier om Stadra Teater och hur den har växt från ett litet frö till vad den är idag. Vi gör detta under fyra tillfällen invid en brasas sken då publiken i fantasin får fara med längs en vindlande färd genom många sekler.

Att få höra en levande historia berättad väcker hos många starka minnen. Brasan glöd är som gjord för fantasins utflykter. Under dessa fyra tillfällen tror vi oss kunna förmedla historier och berättelser som ger näring under den kulna hösten, vid en tidpunkt när mörkret alltmer sluter sig omkring oss.

Vid följande tillfällen sker våra berättareftermiddagar.
Lördag 5 & 12 oktober kl. 15.00
Söndag 6 & 13 oktober kl. 15.00
Övrig information: info@stadrateater.se eller Teaterfoajén i Nora 0587-311 305

Kommentarerna är avstängda