News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Attention Lindesberg med grannkommuner

Attention Lindesberg med grannkommuner

Attention är en rikstäckande förening för personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, NPF. Det här innefattar diagnoser som autism, ADHD, Toruettes, Språkstörning och Tvång/OCD.

Målsättningen är att alla ska ha kunskap om de här diagnoserna, och hur ett bemötande kan underlätta i vardagen. Attention kämpar aktivt för ett bättre samhälle för personer med NPF.

Föreningen är politiskt och religiöst obunden.

Attention Lindesberg med grannkommuner

Attention Lindesberg verkar i Norra Örebro län. Vi strävar efter att ha en geografisk spridning i vår styrelse.

Vi anordnar föreläsningar och medlemsträffar. Vår förening bygger på ideella krafter, vilket innebär att ju fler som engagerar sig, desto mer kan vi erbjuda.

 

Föreningens ändamål

  • Att arbeta intressepolitiskt för att förbättra livssituationen för personer och familjer med NPF.
  • Att sprida kunskap om NPF i samhället, både om svårigheter och utmaningar men också styrkor, förhållningssätt och hjälpmedel.
  • Skapa nätverk och gemenskap för våra medlemmar.

 

Under hösten och vintern 2023 kommer vi regelbundet ses på Kopparbergs konditori i Kopparberg och George´s garage i Hällefors.

Vi riktar oss primärt till vuxna personer med NPF, även unga vuxna och pensionärer.

Vi ses första gången 2 augusti och fortsätter sedan året ut. Vi avslutar preliminärt i december; i Kopparberg fikar vi årets sista gång den 6 december och i Hällefors kör vi till den 13e. För mer information om caféträffarna, se denna länk: https://lindesberg.attention.se/var-verksamhet/cafetraffar-2/

 

Kommentarerna är avstängda