News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte med PRO Hörken

Årsmöte med PRO Hörken

17-02-17
Tiden går fort och helt plötsligt är det dags för årsmöte.

Hörkenbor från när och fjärran samlades i den gamla brandstationen, som under årens lopp  renoverats till en trevlig loka, som används som bygdegård. Det blev ett normalt  årsmöte med olika val och informationer, ett möte som var på väg att ställas in.

På morgonen kom återbud från både spelmän och distriktsmedverkande. Influensan hade slagit till. Men när det såg som mörkast ut, återkom ljuset.

100_0343
Staffan Pettersson Gitarr, Ingemar Ihlis allt möjligt; dragspel fiol horn näverlur

Efter massor av telefonsamtal blev det napp av två spelmän som dock aldrig spelat ihop förut.

100_0347

Ingen märkte att dom inte spelat ihop tidigare. Tvärtom visade det sig att dom var mycket proffsiga. Deras bakgrund  var av skiftande slag, en begravningsentreprenör och en före detta medlem i Evert Sandins orkester. Lite musik och sång innan mötet raskt genomfördes.

100_0344

Mer musik medan kaffe, smörgåstårta, kakor och diverse godis dukades fram och alla lät sig väl smaka.

100_0349

Efter förtäringen fortsatte musikanterna med historier och kanonmusik ytterligare gott och väl en timme. Här är det bockhorn på gång.

Efter mötet var alla överens om,  att det blev lyckat till slut, Någon sa, att det var den bästa underhållningen som varit i lokalen.

100_0345

Under hela mötet  skred som vanligt  lotterikungen runt med sina lotter, Men som alltid, även om det är roligt så blir det kväll och allt har en ända. Så även detta årsmöte, som försvann med rasande fart.

Text och foto: Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda