News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte med Kammarmusiken 2017

Årsmöte med Kammarmusiken 2017

17-02-20
20170218_181109_HDR

Efter ett fantastiskt framträdande av ordförande Thomas Lundkvist, höll Ljusnarsbergs kammarmusikförening sitt årsmöte i Tingshusets kafeteria. Det är ett riktigt fint och praktiskt ställe att träffas på och 13 medlemmar var närvarande plus en liten Nadja, som fick sitta i knät.

20170218_181135_HDR

Kopparbergarns reportrar vid konserten, Björn Öringbäck och Inger Aftonljus, valdes att sitta ordförande och sekreterare och eftersom allt var noggrant och väl förberett, gick mötet helt som väntat och önskat.

Thomas Lundkvist kvarstår som ordförande. Jaakko Nilsson och Margareta Svensson har frånsagt sig sina uppdrag och i stället valdes Kerstin Nyvall och Bengt Johansson in som medlemmar. Eftersom Anders Nordlund inte längre arbetar i Ljusnarsbergs kommun, står han inte kvar som skolans representant i styrelsen. Övriga ledamöter kvarstår eller omvaldes.

Thomas Lundkvist presenterade generalprogrammet för året. Föreningens verksamhet kommer också att innehålla delar för barn och unga i kommunen, även om det är svårt att få in det under skoltid.

I samband med mötet, kunde man få cider och mjuka kakor att smaka på och både presidiet och paret Jaakko Nilsson och Margareta Svensson fick tulpaner som tack för gjorda insatser. Jaakko och Margareta har flyttat till Örebro och båda har varit med i styrelsen, Jaakko som vice ordförande och Margareta som suppleant.

Text: Inger Aftonljus
Foto ur Björn Öringbäcks mobil

Kommentarerna är avstängda