News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte med Hörkens PRO

Årsmöte med Hörkens PRO

16-02-19
Onsdag eftermiddag fylldes församlingssalen i Hörkens kyrka med ett femtiotal pensionärer som ville deltaga i årsmötet med alla val och redovisningar och kanske vänta på den utlovade överraskningsunderhållningen som skulle komma.

CIMG2758

Innan mötet började hälsade ordföranden välkommen till gamla och nya medlemmar och även till Karl Axel från distriktet som kom att leda förhandlingarna. Så hölls en parentation över bortgångna medlemmar, som ärades med tända ljus och en tyst minut samt sång och en dikt framförd av Staffan och Rolf.

CIMG2756

Efter alla val, där samtliga omvaldes och övriga informationer lämnats, plockades smörgåstårta och kakor fram som sakta men säkert försvann.

CIMG2764

Sen var det dags för en premiär. Musikerna Staffan och Rolf hade tillsammans med den pensionerade prästen Lars skrivit en show om
Thore Skogman från vaggan till graven, en mycket intressant bild av Thores hela liv med inpass av visor framförda av Staffan och Rolf. Under nästan en och en halv timme kunde man avnjuta gamla godingar och en fantastisk karriär.
För att hålla sig med i tiden hade de kallat showen för På Kalle Wästmans Veranda. All heder för premiären.

Mötet avslutades och alla drog sig hemåt.

Lyssnat och skrivit och fotat av Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda