News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte i SPF

Ny klubba på SPF:s årsmöte 2020

2020-02-14

Stina Sahlin Mercke (t.v.) har gjort och skänkt en ordförandeklubba av alldeles speciellt slag.
En tovad klubba med ett skönt handtag och en tyngd i botten ska nog kunna bidra till kraftfulla beslut i SPF.


Bild: Birgitta Palm Andersson

Överlämnandet skedde på årsmötet på Bångbro herrgård i tisdags då ovanligt många medlemmar slöt upp.

Bengt Birging fick förtroendet att leda de sedvanliga årsmötesförhandlingar med Birgitta Palm Andersson som sekreterare. Det klarades snabbt av och den nya styrelsen fick följande utseende:

Ordföranden Jacqueline Prinselaar, övriga styrelsemedlemmar är Wera Pöchhacker, Annika Granberg Knauss, Diana Clifford, Kerstin Johansson och Thomas Björk.

Uno Svensson, som under 18 år suttit i styrelsen, lämnade nu den stolen och avtackades med blommor för sitt engagerade arbete för föreningen.


Bild: Skogsresor.se

Efter årsmötesförhandlingarna tog dagens inbjudne gäst över. 
Jan, som är både ambulanssjuksköterska och skogsmästare, visade bilder och berättade om de resor hans företag Skogsresor gjort. Det är resor som går över hela världen och som har skog och skogsbruk som huvudinriktning. Det var ett otroligt spännande och intressant föredrag han höll. Jan Hedberg är också mycket engagerad i ett sjukhus i staden Tansen i Nepal som han vid flera tillfällen varit på besök. Eftersom han inte ville ha något betalt för det fina föredraget föreslog ordföranden att vi spontant skulle göra en insamling till sjukhuset. Ett initiativ som gav fint resultat.
Jan Hedberg kommer från Kopparberg men bor i Falun numera.

Foto och uppgiftslämnare: Sture Ekmark

Kommentarerna är avstängda